top of page

BALANCE I LIVET

Opdateret: 24. feb. 2021


Jeg opsøgte Jan Jørgensen i 2019 med henblik på at bliver afklaret omkring min jobsituation, jeg var meget frustreret omkring mit daværende job og var i tvivl om jeg skulle starte op som selvstændig.


Der gik ikke langt tid efter jeg var startede på mit coaching forløbe hos Jan Jørgensen, før jeg blev tilbudt et nyt og meget mere interessant arbejde end det jeg var i, et arbejde der nu hvor mit coaching forløbet har bundfældet sig, viser sig at være det helt rigtige for mig, i forhold til der hvor jeg er i mit liv og med de planer jeg har omkring min videreudvikling, privat og på job.


Jan arbejder meget professionelt og har på fineste vis guidet mig igennem et forløb hvor jeg er blevet afklaret omkring mine ønsker og drømme for fremtiden, han har hjulpet mig til at finde mine kerneværdier, belyst mine styrker for derefter at give mig redskaber til hvordan jeg kan få bragt mine værdier i spil og hvordan jeg mest hensigtsmæssig håndtere de situationer hvor mine værdier udfordres.

Jeg er i forløbet blevet mere afklaret omkring hvilken retning jeg vil gå med mit liv og det har givet mig en fornyet energi og styrke.

Jan får mine varmeste anbefalinger, han trækker på en fantastisk menneskelig indsigt han bruger i sin coaching, han besidder en smittende ro der gør at man altid føler sig tryg, han er rummelig og skarp og formår virkelig at få det bedste frem i en igennem coaching og jeg har altid gået opløftet derfra.

E., 47år (K)Comments


bottom of page