top of page

SPORTSLIGT MÅL

Opdateret: 24. feb. 2021


Jeg har været igennem et coaching forløb ved coach Jan Jørgensen og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.

Jan er en meget kompetent og rolig coach, der hurtigt læser hvor støtten og hjælpen skal sættes ind. Mit forløb handlede om et emne hvor jeg havde været i en positiv udvikling, der desværre var gået i stå, men i forløbet fik jeg værktøjer til at komme udover dette og komme i mål. Jan er god til at lytte og giver plads til at tænke, hvilket giver en tryghed ved at tale og være helt ærlig.

Han havde en god indsigt i hvilken persontype jeg er, hvilket gjorde at han kunne give mig konkrete forslag og redskaber til, hvordan jeg kunne arbejde med mig selv for at nå mit mål og dermed lære hvordan jeg skulle håndtere de udfordringer der stod i vejen for at nå mit mål.


Det var befriende at sidde med en følelse af at jeg aktivt arbejdede med mig selv og flyttede mig selv og dermed havde taget kontrol over mine tankers magt.


Jeg vil til enhver tid anbefale Jan Jørgensen til alle der måtte have brug for vejledning eller guidning i hvilken som helst periode af deres liv. Han er rolig, tilstede og tillidsvækkende, og formår at skabe netop den tillid og de trygge rammer, der er nødvendigt for at åbne op.

C., 41 år (K)Kommentare


bottom of page