top of page
Personlig test - forstå din personlighed
  • Håndtering af bestemte situationer. 

  • Undgå stress.

  • Ønske om forandring i din karriere, eller helt nyt job? 

 

En personlig test er et rigtig godt udgangspunkt til at forstå eller få sat nogle ord på sig selv, der hvor man står i dag. Du kender måske eller har prøvet en DISC test, typisk ifbm. en jobsamtale. DISC fortæller kun ca. 10-15% af "sandeheden" om din profil.

e-interpersonal som Innovative Coaching tilbyder fortæller ca. 40% af "sandheden", og danner dermed rigtig god grobund for et effektivt coaching forløb i forbindelse med din videre vej i din karriere/ job/ situationshåndtering. Nogle gange skal man også forstå og selv acceptere, at man er den man er. Det er ikke alt der er "sundt" at ændre.

Testen og dermed din profil kan sammen med coachingen hjælpe dig til at have strategier for bestemte situationer, og dermed øge dine chancer for at nå dit mål.

Testen vil blive sendt til dig på forhånd, som du udfylder online. Forvent det tager omkring 25 minutter at udfylde, og vigtigt at du sidder i god ro og er uforstyrret.

Efterfølgende vil du få en personlig feedback på din profil, og dette kan både foregå online eller personligt.

En test incl. feedback koster DKK 1250

Bestil din test i kontaktfeltet 

Jan Jørgensen er certificeret konsulent ved e-stimate og er underlagt etiske, fortrolige og GDPR relaterede regler for personprofilering. 

e-stimate_logo_payoff_R_4f.png
e-interpersonal.png
plakat-1.png
bottom of page