top of page

DIREKTØR, EJERLEDER

Opdateret: 24. feb. 2021


Jeg fik som selvstændig erhvervskvinde igennem 15 år, nogle udfordringer med min virksomheds indtjeningsevne. Jeg havde brug for hjælp til at handle anderledes end jeg plejer, og som der ellers er kutyme i min virksomhed. Dette er første gang jeg nogensinde har søgt hjælp udefra. Jeg forventede egentlig ikke at få endelige svar på mine udfordringer, men at få en andens syn, og en dialog for, hvorledes jeg som selvstændig kunne se de muligheder der var, i stedet for at se begrænsningerne. Jeg havde måske ovenikøbet en forventning om at jeg ikke kunne hjælpes af en coach, når nu det var min virksomhed der i bund og grund stod med en kæmpe udfordring.

Heldigvis blev jeg undervejs klogere…


Jeg blev igennem kyndig dialog, gjort opmærksom på forskellige åbninger for hvorledes jeg kunne handle i den situation jeg stod i. Veje, som jeg måske selv havde set, men ikke kunne overskue at gå. Jan hjalp mig via forskellige teser og perspektiver, til at se hvordan jeg selv kunne ændre på rigtig mange omstændigheder for min virksomhed. Jan gav mig modet, og måske skubbet i den rigtige retning, til at afprøve de veje, som jeg aldrig selv ville have gået. Jan gav mig ideer til hvorledes man kunne gå disse veje, uden at overskride mine egne personlige grænser. Igennem flere samtaler coachede Jan mig til at blive en bedre version, af den selvstændige kvinde jeg er, og til at stå ved mine personlige ideer undervejs, i de nye udfordringer jeg fik.


Jan er en utrolig dygtig, struktureret, indlevende coach, der med sit nærvær giver dig fuld udbytte for pengene.

Endelig ikke tro, at Jan løser dine problemer. Nej, Jan hjælper dig med at se dine egne problemer og se dine udfordringer. Jan får dig til at sætte ord på dem, og langsomt... via hans egen store viden, herunder både som menneske og som professionel erhvervsmand, hjælpe dig med at finde de løsninger der findes.

Jeg kan kun anbefale at man bruger Jan som coach; men også fortælle at man skal selv være villig til at gå hele vejen, for at få den fulde udbytte af at blive coachet.

M., 48 ÅR (K)Comments


bottom of page