top of page

HOLD FOKUS, UDDANNELSE

Opdateret: 24. feb. 2021


Jeg blev hjulpet af Jan igennem 10 sessioner.

Jeg havde et ønske om at kunne gå i gang med og at kunne afslutte en uddannelse som kropsterapeut.

Udfordringen bestod i at jeg i mit liv tidligere har haft store vanskeligheder med at færdiggøre længere forløb, uddannelsesmæssigt og arbejdsmæssigt, så jeg stod med en vis skepsis i forhold til overhovedet at gå i gang.


Jeg er i dag i gang med uddannelsen og nyder det i fulde drag.

Udover at komme trygt i gang, er jeg gennem arbejdet med Jan blevet bevidst om de selvopstillede skvatfælder jeg som menneske ofte har sat for mig selv.

Jeg er blevet langt bedre til at imødegå udfordringerne inden de vokser sig op til umuligheder.

Jeg er blevet meget bedre til at strukturere min tid og indsats i forhold til hvad jeg ønsker.

Jeg kan differentiere imellem de opgaver der ligger foran mig og endda vælge nogen fra.

Min stresshåndtering betyder at jeg ikke længere løber tør for energi i hverdagen, slut med sofadage.


Det helt særlige ved Jans tilgang til mig, var at jeg følte mig rigtig godt læst, og at han uendeligt nænsomt holdt mig fast på de ting jeg ubevidst veg udenom.

Udover det har Jan hjulpet mig til at indse hvad der egentlig er vigtigt for mig, og graduere de forskellige livskvaliteter, så der ikke længere opstår konflikt mellem de forskellige mål jeg har. Og så er han et igennem bundsympatisk menneske, men det kan nok ikke bruges i hans markedsføring <3

S., 49år (M)

bottom of page